Køb Isis hos CDON nu !!!
Medlemmer :
Jeff Caxide (bass), 
Aaron Turner (guitars/vocals) 
Aaron Harris (drums)
Mike Gallagher (guitars)
Cliff Meyer (electronics coordinator)
 
Stil/Genre :
Atmosfærisk Hardcore/Post-Rock
Discografi :
1998 - "Mosquito Control" (EP)
1999 - The Red Sea (EP)
2000 - "Celestial" 
2001 - "Sgnl>05" (EP)
2002 - "Oceanic" på Ipecac/VME
 
Mp3 :
Carry
Relaterede Bands :
Neurosis, Old Mans Gloom, Converge og Godspeed You Black Emperor.
 
Profil :
Efter dannelsen Boston i 1997 har Isis langsomt tilkæmpet sig et navn indenfor den atmosfæriske hardcore. Bandet har spillet opvarmning for navne som Neurosis, Dillinger Escape Plan, Candiria og Napalm Death. Nu er Isis kommet i stald hos Ipecac (Tomahawk, Fantômas og Melvins) og deres første album der er mesterværket "Oceanic". Albummet er et stemningsmættet og komplekst væsen, som både anvender skønhed og grusomhed til at drage lytteren til sig. Et af året helt store musikalske oplevelser.