clonetalk - 36 crazyfists

Læs vores anmeldelse af "A Snow Capped Romance" HER !!!

Den 15.03 er Roadrunner klar til at udgive det 2. album fra 36 Crazyfists. I den forbindelse fik Clonemetal.dks egen rapand sig en lille snak med bandets forsanger Brock Lindow.

Nyt humør.

Efter at 36 Carzyfists havde turneret den halve verden rundt var Brock & Co. ved at være dødtrætte af materialet fra "Bitterness the Star". Mange af sangene fra debuten havde bandet spillet i mange år, så drengene havde virkeligt brug for at skabe en ny start. På det nye album "A Snow Capped Romance" er sangskriver Brock søgt mod mere positive vibrationer ligesom han har valgt at droppe alle eder og forbandelser i de nye tekster, da det virkeligt er en stor udfordring at finde alternative måder at udtrykke sine følelser på fortæller Brock.

Ud af skyggen.

36 Crazyfists mange koncerter efter debuten har selvfølgeligt gjort bandets medlemmer bedre på deres instrumenter. Evner som er blevet brugt til at skabe en mere up-beat lyd med mange flere progressive elementer, som gerne skulle få 36 Crazyfists ud af skyggen fra Nu Metallet. Så selvom Brock finder genrebetegnelsen Nu Metal ubrugeligt, da alt hvad folk hader kommer i den kasse iøjeblikket, så er han og resten af bandet er ret bevidste om at ligge afstand til Nu Metallet på "A Snow Capped Romance". Det nye udtryk understøttes af valget af producer på albummet, bandet har denne gang brugt James Wisner, som mest er kendt for sit arbejde med Emo navne som Dashboard Confessional og Further Seems Forever.

Ude og hjemme.

36 Crazyfists er jo verdensberømt for at komme oprindeligt fra Alaska. Bandets medlemmer har dog boet i selve USA (!?) de sidste 5-6 år, nærmere bestemt i Portland. Men medlemmerne har fortsat stærke bånd til Alaska som stadigvæk er "home". Flere måneder om året er Brock i Alaska hvor hans kæreste fortsat er bosiddende. Titlen "A Snow Capped Romance" er da også en rendyrket kærlighedserklæring til Alaska og de mennesker som bor der. 

Copenhagen 29.10.02.

Når talen falder på 36 Crazyfists tur rundt i Europa sammen med Five Point O og Killswitch Engage i efteråret 2002 kan man mærke Brocks smil hele vejen over Atlanten igennem telefonen. En af koncerterne står extra stærkt i Brocks bevidsthed og jo selvfølgeligt var det den i Lille Vega. Brock fortæller at han stadig kan se det for sig da bandet som aftenens første går på scenen og hele salen bare er hooked fra første trommeslag. Hele Roadrage touren er 36 Crazyfists største oplevelse som band fortæller Brock og han lyder som om han mener det.

Vejen frem.

Brock fortæller at selvom debuten nærmest ingenting solgte, hvilket han mener er lig med ca. 15.000 albums worldwide, så har Roadrunner valgt at give 36 Crazyfists en ny mulighed med dette album. Roadrunner har også fået lavet en video til "At The End of August" og der vil komme en single (bandets første) med nummeret "Bloodwork" senere. Så det virker som om Roadrunner godt kan se mulighederne i 36 Crazyfists. Ellers er Brock rimelig afslappet overfor snakken om labels, da han er lykkelig for hver udgivelse han får lov til at bidrage til (og med). Han tager intet for givet i en branche hvor han har set mange af sine venner i knibe, som f.eks medlemmerne i Skinlab som var med til at sikre 36 Crazyfists en kontrakt. Hvad angår fremtidige koncerter så skal 36 Crazyfists snart ud med God Forbid og så til sommer vil bandet til Europa igen for at spille på festivaler. Og vi kan hurtigt blive enige om at Roskilde er højt oppe på ønskesedlen. -and 

Kom med dine kommentar i vores FORUM