clonetalk - dry kill logic

 

Endnu engang er et af de fede Roadrunner bands gået i fælden hos Clonemetal.dk. Denne gang drejer det sig om Dry Kill Logic, som iøjeblikket arbejder på det 2. album. Vi stiller forsanger Cliff Rigano et par spørgsmål.

Rasmus : Hvordan går det i Dry Kill Logic lejren i øjeblikket ???

Cliff : Det går sgu fint, vi har ikke været på tour i et stykke tid. Istedet har vi været hjemme, hvor vi har skrevet og indspillet en del nyt materiale. Ja og så har vi jo MLB Slugfest Nintendo spillet på vej ud sammen med en masse andre videospil og snowboarding videoer, så....livet er godt!!!.

Rasmus : Hvordan skrider arbejdet med efterfølgeren til "Darker Side of Nonsense" ellers frem. Har I på nuværende tidspunkt en tidsramme for udgivelsen klar ???

Cliff : Ingen tidsplan er klar endnu, men arbejdet skrider fint frem. De nye sange er helt klart en evolution i forhold tildet gamle album.

Rasmus : Vil I også på det nye album arbejde sammen med Scrap 60 produktionsholdet ???. Hvordan er iøvrigt jeres samarbejde med disse fyre ???.

Cliff : Vi kunne ikke drømme om at lave et album uden det hold !. De er ikke bare fantastiske producerer, men også dygtige musikere ligesom de er gode venner. De gør indspilningerne til store oplevelser. Så ingen klager overhovedet.

Rasmus : Kan du fortælle lidt om hvilken retning I tager på det nye album ???. Hvordan adskiller det sig fra det første værk ???.

Cliff : Der er sket en udvikling, men ikke nødvendigvis med en ny retning. Vi har stadig de samme elementer som på debuten, men som mennesker og musikere er vi voksen en del. Jeg tror alle som kunne lide det første album vil kunne lide det nye album, ligesom vi sikkert vil kunne tilføje nye fans. 

Rasmus : har du nogle nye sangtitler du kan afslører for os ???

Cliff : Selvfølgeligt, jeg kan nævne "Lost", "This You Never What", "Death of the Day" og "Neither Here nor Missed".

Rasmus : Jeres selskab Roadrunner har et nyt kuld af nye bands linet op, bands som Five Point 0, 36 Crazyfists og Killswitch Engage. Hvad er dit indtryk af diise bands ???.

Cliff : Jeg har aldrig hørt Killswitch Engage, men de første anmeldelser siger jo det rykker. 36 Crazyfists har lavet en overfed skive, det samme har Five Point 0. Det bliver et stort Metal år for Roadrunner.

Rasmus : Jeg bliver nød til at spørge dig om hvad du siger til opløsningen af Fear factory ???

Cliff : Faktisk var jeg ret rystet. De fyre, udover at være mit favorit band, var det første band som tog os under deres vinger og på turne. Vi har lært mere af fear factory end noget andet band vi sidenhen ahr spillet sammen med. Jeg kan ikke sige dig hvor meget respekt jeg har for de drenge og hvor ondt det gør at se dem gå fra hinanden. Men de er alle kloge og fuld af talent, så et eller andet siger mig at de vil gøre det godt hver forsig i det de nu går igang med.

Rasmus : kan du hurtigt fortælle hvad der kører iøjeblikket i din CD afspiller ???

Cliff : Lad os se....Fear Factory - "Remanufacture" , Liquid Gang - "Liquid gang" , The Haunted "2 CD set" og noget Marvin Gaye.....så en masse guf.

Rasmus : har du noget du gerne vil sige til dine fans i Danmark ???

Cliff : Til alle vores fans: "MUCH RESPECT for being down with Dry Kill Logic". Tak for at I har købt vores CD og at I har nydt den. Vi håber at vi kommer til Europa på tour inden årets udgang, men det er ikke op til os. Skriv til Roadrunner og fortæl dem hvor meget DU ønsker at se Dry Kill Logic i din by. Og mange tak til Clonemetal.dk for dette lyn interview....Tak til jer all !!!.

www.drykilllogic.com, www.roadrunnerrecords.com, www.psychodramarecords.com - C'YA!!!


Læs iøvrigt vores Clonebaby artikel og vores anmeldelse af Dry Kill Logic. -andom med dine kommentar i vores FORUM