clonetalk - raging speedhorn

Læs vores anmeldelse af "We Will Be Dead Tomorrow" !!!

Køb Raging Speedhorn albummet "We Will Be Dead Tomorrow" hos CDON nu !!!

Det er ikke længe siden vi her på siden havde fat i Raging Speedhorn til en snak om bandet, deres nye skive osv., så vi benyttede lejligheden til at spille lidt dansk metal for drengene. Jeg blev hooket op med bassisten Darren, der bød vores lille initiativ velkommen med stor entusiasme. "Jeg er altid frisk på at høre noget nyt musik, jeg elsker metal!" pointerede den venlige englænder. 

Mens vi fik ghetto'en op at køre sludrede vi lidt om gårsdagens show i Århus, som Darren beskrev som: Absolutely amazing! I mellemtiden fik vi følgeskab af sanger Frank Regan og guitarist Garreth, som dog begge var lidt on and off undervejs og holdt sig lidt i baggrunden.

Første nummer på banen var Raunchy - "12 Feet Tall":

Darren:Hmm, det er ikke lige noget for mig. Minder om Strapping Young Lad, så hvis man kan lide den slags, så er det bestemt ikke værst.
Bo: De er blevet signet til Nuclear Blast.
Frank: Lucky guys!
Darren: Yeah...De spiller godt, men det er som sagt ikke lige mig. Jeg giver dem 5 ud af 10.

Hatesphere - "Believer":

Darren: That fucking kicks ass, man! De har lidt af mine fave-bands indover, lidt Nasum, lidt Conversion. Især når går de ned i den langsomme del. De får 8 ud af 10...Yeah...got me rocking!
Bo : De har 2 albums ude:
Darren: Excellent, jeg så også en masse mennesker med deres t-shirts i går i Århus.

Kloak - "Contact 12":

Darren: Noisy... det kan jeg godt lide! De spiller fedt og "grinded"... karakter, hmm 7,5, ha ha ha...

Exmortem - "Ghastly Grotesque":

Darren: All right! Absolutely fucking outstanding! Klart det bedste vi har hørt indtil nu. I forhold til de andre, så sparker de her virkelig røv.
Bo: De får mig til at tænke på Hate Eternal!?
Darren: Det lyder sgu mere som over-the-top-fucking-deathmetal! Dem giver jeg 9,5...næsten 10...men de er jo ikke Nile, ha ha ha. Det er sgu i orden.

Mnemic - "DB XX'd":

Darren: Jeg er ikke helt sikker på at det virker for mig det der. Der er mange forskellige stilarter i det. En del Nu-metal og også Black Metal, men jeg synes ikke det fungerer sammen, de prøver ligesom at skubbe for mange ting ind i musikken, og det ødelægger det lidt, så jeg giver det 4 ud af 10

As We Fight - "Day Of Suffering":

Darren: Det holder! Det kan jeg godt lide. De har en fed "straight forward", lige ud af landevejen stil, og et heavy as fuck groove oveni. Det er fedt, de får 9 ud af 10

Mindlock - "Shattered Dreams":

Darren: Wicked! Det er cool...minder mig om Machine Head da de var gode. Det lyder som noget de aldrig kom til at skrive, du ved...fucking working, man. Det var et riff, som er næsten identisk med et riff vi havde i mit gamle band før Speedhorn. Minder generelt om den stil vi havde, så det er fedt, ha ha. Jeg giver det 8 ud af 10.


Bo: Så du mener at der er håb for den danske scene?
Darren: Ja for helvede. Især de der dødsgutter, der..øh...Exmortem, fucking hell.... og As We Fight. De var helt klart de to bedste bands.

Bagefter snakkede vi kort om deres tour indtil videre, og Darren fortalte at de havde været en masse nye steder og spille deres første headliningshows, og at det generelt havde været "fucking ace". "Vi er blevet meget overraskede over den positive respons vi har fået rundt omkring af de mange fremmødte, så det har været virkelig cool. Vi har 6 shows endnu, og når vi kommer hjem, tager vi lige en lille pause, og så begynder vi nok at kigge så småt på Speedhorn 3". -boKom med dine kommentar i vores FORUM