Q&A : Crossfire : Volbeat

Læs vores anmeldelse af "The Strength, The Sound, The Songs" HER !!!

Ovenpå Steppeulv prisuddelingen i weekenden fik Clonemetal.dk fat i Volbeat frontmanden Michael Poulsen til et hurtigt interview.

Clone : Først og fremmest skal vi sige tusinde gange tillykke med prisen som Årets Håb ved Steppeulv prisuddelingen. Fortæl os lidt om oplevelsen og om hvilken betydning priser får for bandet udover selvfølgeligt pladsen på Roskilde Festivalen ???

Michael : Jo tak. Det var en stor og fed oplevelse at være en del af showet hvor vi både spillede og vandt en pris, en pris vi absolut ikke havde regnet med at vinde!. Det er klart at det får den betydning at der bliver lagt endnu mere mærke til Volbeat navnet og samtidigt kan vi gøre folk mere opmærksom på den danske heavy rock scene, det er jo det som det hele handler om. Så Steppeulv prisen er vi selvfølgeligt meget stolte af og forhåbentligt kan vi bruge den som springebræt til forskellige ting!.

Clone : Giver tanken om Roskilde Festivalen anledning til tynd mave eller er der tale om lutter begejstring ???

Michael : Jeg ser ingen grund til tynd mave, med mindre de beder os om at spille hele Povl Dissings bagkatalog!. Det skal blive en fornøjelse at få lov til at trykke den af på Roskilde, samtidig er det også lidt en drengedrøm der går i opfyldelse. Så jo begejstring er nok det rigtige ord!. 

Clone : Volbeat har sejlet i succes siden releasen af debut albummet, er det efterhånden ikke lidt svært at bevare pessimismen ??? 

Michael : Lige nu nyder vi de ting der sker omkring os og bandet, men vi er hele tiden opsat og klar over at der konstant skal arbejdets hårdt som vi hele tiden har gjort. Vi er utroligt glade og taknemlige for den massive opbakning vi har omkring os. Target Distribution har virkeligt gjort et godt stykke arbejde og sælger rigtigt flot af Volbeat skiven. 

Clone : Har I nogen ide om hvad "The Strength, The Sound, The Songs" egentligt har solgt til dato ???

Michael : Jeg kan ikke give nogle salgstal nu da vi først får et statement til marts. Men jeg kan da hilse at sige at det går ganske godt ;-).

Clone : Albummet er udsendt igennem et forholdsvis lille label, har I planer om at skifte selskab efter succesen ???

Michael : Det kan jeg ikke sige så meget om, udover at Mascot Records har gjort det fint!. 

Clone : Fortæl lidt om navnet Volbeat, er det særligt originalt at tage navn efter et album fra sit gamle band ???

Michael : Navnet passer jo perfekt til Musikken!. Heller ingen bekymringer om originalitet, da jeg jo havde taget navnet fra mig selv. 

Clone : Lever Elvis ??? 

Michael : Nej da. 

Clone : Hvilket band ville gøre jer våde i buksen at spille support for ???

Michael : Der er rigtig mange bands der ville være en drøm at kunne få lov til at spille med, men for satan, hvem ville ikke gerne på tour med vores alle sammens far Lemmy fra Motörhead. 

Clone : Hvad med næste album, har i gang i nyt materiale ?, hvilken retning tror i Volbeat vil tage musikalsk i fremtiden ???

Michael : Der bliver for tiden skrevet nye sange og vi satser da på at der skal komme en ny skive her i 2006. Stilen bliver der ikke lavet så meget om på, det bliver en fortsættelse af "The Strength, The Sound, The Songs" som det ser ud nu. 

Clone : Dansk metal har efterhånden fået et pænt ry herhjemme, hvordan ser I scenen netop nu ???

Michael : Det er fantastisk at den danske scene er så stærk for tiden med bands som Raunchy, Hatesphere, Illdisposed, Invocator, Mnemic, The Pickup, Urkraft og mange flere. Kvaliteten har virkelig løftet sig og det er absolut også derfor at der blive lagt mærke til de danske bands i udlandet. 

Clone : Ordet er frit, noget Volbeat ønsker at sige til de frådende masser ??? 

Michael : Mange tak for dette interview og tak til alle Volbeat støtterne derude. Vi ses på Roskilde !!!.Kom med dine kommentar i vores FORUM