prong + breed 77
 

Køb Prongs "100 % Live" hos CDON nu !!!

21.11.2002 Kulturbolaget i Malmø

Aftenens første band var Breed 77, et totalt ubeskrevet blad for undertegnede, og til trods for deres fine optræden og nærmest perfekte lyd, formåede de ikke at vække publikums interesse sønderligt meget. Deres stil er svær at beskrive, men en from for tung progressiv rock er vel meget rammende, men desværre virkede det knap så catchy. 

Anderledes blev da de gendannede groovekonger fra Prong, anført af spasmageren Tommy Victor (som også er eneste oprindelige medlem) entrerede scenen. Det skulle dog vise sig at blive en lidt spøjs affære. Tommy Victor dansede rundt i venstre side af scenen, og lavede sjove moves og ansigter Imens stod de resterende tre medlemmer med søvndrukne øjne, og virkede mere som statister, end som band. Men ok, de spillede hammertight, og deres fremtræden passede vel egentlig meget godt til Prongs finurlige og originale grooves.

Der blev lagt ud med numre som ”Rude Awakening” og ”Broken Peace”, men først da ”Beg To Differ” bragede ud af højtalerne, kom der rigtig gang i sagerne. Og der blev ved med at vælte hits ned over de sagesløse tilskuere; ”Another Worldly Device”, ”Who’s Fist Is This Anyway”, ”Cut Rate”, Prove You Wrong og ikke mindst ”Lost And Found” og et nyt nummer ”Initiation”, som rykker pænt derudaf i vanlig Prong-stil

At Tommy Victor er en gudsbenådet guitarist kommer vel ikke bag på nogen, men manden er samtidig en entusiastisk performer, der ikke lod sig genere af et utroligt ringe fremmøde. Til trods for at denne koncert var bandets eneste i Skandinavien, var der vel dårligt mødt 70 individer op.

Så al ære og respekt til den gamle mastodont, der igen har rejst sig (om end i en lettere amputeret udgave). Lad os håbe de smider et par albums efter os og kommer forbi vores breddegrader igen. Jer er klar !. -bo

Læs også :
Anmeldelsen af Prong - 100 % Live HER

 


Kom med kommentar i vores FORUM