sepultura
 

Køb Sepultura hos CDON nu !!!

13.06.2003 Loppen i København

Brasilianske Sepultura gæstede endnu engang Danmark, og denne gang var det så blive Loppen der skulle lægge ryg til de 4 samba-gutters hårdtslående metal. Måske et lidt for lille sted til et band i den størrelse, men det halvtomme Amager Bio (27/5-01) sidst brasserne var her, taget i betragtning, var det måske ikke så tosset endda. Det var da også et totalt udsolgt Loppen, der tog imod. På trods af rygter om både Sworn Enemy og Raised Fist, var der ingen opvarmning, så det var op til Sepultura at levere varen, hvilket de i høj grad gjorde.

I en sand malstørm af klassiske tracks, som "Attitude", "Desperate Cry", nyere hits som "Sepulnation", "Choke" og fra den nye "Roorback"-skive "Mind War", "Corrupted", "More Of The Same" og "Apes Of God" blev publikum revet med den ruskende metalflod, og varmen steg til saunalignende temperaturer på Loppen.

Der var dog selvsagt mest gang i den til de, til enhver tid, sikre numre i et Sepultura sæt. Man kan simpelthen ikke stå stille, når der bliver fyret op under "Refuse/Resist", "Arise", "Biotech Is Godzilla", "Inner Self", "Territory" og ikke mindst "Beneath The Remains", og når de samtidig bliver leveret med autoritet og engagement, som Sepultura, og især frontmand Derrick kan udstråle, ja så er der næsten ikke et øje tørt.

Efter det godt 5 kvarter lange sæt sluttede Sepultura af med åbneren fra "Roorback", "Come Back Alive", som er et powerfuldt nummer i den typiske Sepultura-stil, og samtidig et perfekt oplæg til aftenens sidste og måske mest brutale højdepunkt: "Roots Bloody Roots". Det var næsten som om at Loppen skulle ryge i luften, under dette frontalangreb. Det er sgu noget der rykker røv, så man kan forstå det. En ufattelig energiudladning, hvor man må finde de sidste kræfter frem, og give det sidste man har. Og det gør man med glæde i Sepultura's tilfælde.

Fedt fedt fedt! -bo 


Kom med kommentar i vores FORUM