19-08-10 19.57

a discord electric/raunchy
Kongerne af dansk hybridmetal Raunchy er den 20.09 klar med et nyt album igennem Lifeforce/Target. Titlen bliver "A Discord Electric" og albummet er udstyret med denne tracklist :

01 Dim the Lights and Run
02 Rumors of Worship
03 Blueprints For Lost Sounds
04 NGHT PRTY
05 Street Emperor
06 Shake Your Grave
07 Tiger Crown
08 Big Truth
09 The Great Depression
10 The Yeah Thing
11 Ire Vampire
12 Gunslingers and Tombstones

Endnu engang har Jacob Hansen stået for produktionen. Med på nummeret "Big Truth" har bandet iøvrigt vennerne fra Duné med som gæster. Allerede nu kan du tjekke nummeret "Shake Your Grave" ud HER på Raunchys Myspace.com site.

15-08-10 20.18

warp riders/the sword
Det 3. album fra stoner rock/metal kæmperne i The Sword er klar i handlen ved udgangen af august igennem Kemado/VME. Det stort anlagte værk har fået titlen "Warp Riders" og vil være udstyret med følgende tracklist :

01 Acheron/Unearthing the Orb
02 Tres Brujas
03 Arrows in the Dark
04 The Chronomancer I: Hubris
05 Lawless Lands
06 Astraea's Dream
07 The Warp Riders
08 Night City
09 The Chronomancer II: Nemesis
10 (The Night the Sky Cried) Tears of Fire

Matt Bayles (Mastodon, Peral Jam, Isis) har stået for produktionen på "Warp Riders". Du kan tjekke nummeret "Tres Brujas" ud på bandets Myspace.com site HER.

03-08-10 13.38

misled by certainty/cephalic carnage
Der er dømt elitært hydrogrind og teknisk death metal når Cephalic Carnage den 31.08 slipper et nyt album ud igennem Relapse/Target. Titlen på værket bliver "Misled By Certainty" og albummet er indspillet sammen med producer Dave Otero. Tracklisten på "Misled By Certainty" bliver denne :

01 The Incorrigible Flame
02 Warbots A.M.
03 Abraxis Of Filth
04 Pure Horses
05 Cordyceps Humanis
06 Raped By An Orb
07 P.G.A.D.
08 Dimensional Modulation Transmogra
09 Ohrwurm
10 When I Arrive
11 Power And Force
12 A King And A Thief
13 Repangaea

Du kan allerede nu tjekke tracket "Abraxis Of Filth" ud på bandets Myspace.com site HER. I løbet af efteråret tager Cephalic Carnage på tour i Europa sammen mde bl.a. Ion Dissonance og Hour Of Penance.

14-07-10 09.55

heavens's venom/kataklysm
De canadiske death metal veteraner i Kataklysm har den 13.08 et nyt album klar til udgivelse igennem Nuclear Blast/Warner. Albummet har fået titlen "Heaven's Venom" og er produceret af guitaristen Jean-Francois Dagenais, mens vores egne Tue Madsen har mixet albummet. Tracklisten bliver denne :

01 A Soulless God
02 Determined (Vows Of Vengeance)
03 Faith Made Of Shrapnel
04 Push The Venom
05 Hail The Renegade
06 As The Walls Collapse
07 Numb & Intoxicated
08 At The Edge Of The World
09 Suicide River
10 Blind Savior

På Kataklysms Myspace.com site HER kan du netop nu lytte til tracket "Determined (Vows Of Vengeance)" fra det kommende album. Iøvrigt kan det fortælles at Kataklysm denne sommer er en del af Ozzfest tourpakken i USA.

12-07-10 11.36

the final frontier/iron maiden
Mægtige Iron Maiden har nok et album klar til udgivelse den 16.08 igennem EMI. "The Final Frontier" er titlen på albummet som iøvrigt bliver det 15. i rækken fra Iron Maiden. Med en spilletid på hele 76 minutter og 35 sekunder er "The Final Frontier" det længste album i hele Iron Maiden diskografien. Tracklisten bliver denne :

01 Satellite 15....The Final Frontier
02 El Dorado
03 Mother Of Mercy
04 Coming Home
05 The Alchemist
06 Isle Of Avalon
07 Starblind
08 The Talisman
09 The Man Who Would Be King
10 When The Wild Wind Blows

Kevin Shirley har stået for produktionen på "The Final Frontier". Førstesinglen er nummeret "El Dorado" som du kan lytte til på Iron Maidens Myspace.com site HER.

08-07-10 20.44

iii: remember who you are/korn
En af de største bands fra den "berygtede" Nu Metal æra må siges at være Korn, som efter et par totalt faldslagende albums nu søger at finde sporet igen. Korn er på dette det 9. album i rækken gået sammen med Ross Robinson igen, han producerede de to første Korn albums og resultatet er et råt og upoleret udtryk. "Korn III: Remember Who You Are" er titlen på det nye album som udsendes igennem Roadrunner/Warner den 14.07 med følgende tracklist :

01 Uber-Time
02 Oildale (Leave Me Alone)
03 Pop A Pill
04 Fear Is A Place To Live
05 Move On
06 Lead The Parade
07 Let The Guilt Go
08 The Past
09 Never Around
10 Are You Ready To Live?
11 Holding All These Lies

Udover Fieldy, Munky og Jonathan Davis så består Korn idag også af trommeslageren Ray Luzier. Du kan sniglytte til hele det nye Korn album HER.

06-07-10 20.05

roskilde festival 2010/nile/anmeldelse
Det var et utroligt oplagt Nile der lørdag gæstede Odeon på Roskilde Festival. De amerikanske dødsmetalkonger var et af festvalens forbløffende få ekstremmetalbands, så det var en fryd at overvære et utroligt energisk band give en helt fantastisk koncert. Godt hjulpet på vej af frontmand Dallas Tooler-Wade og den græske trommetroldmand Kollias, lagde Nile et kæmpe engagement for dagen i løbet hele koncerten, hvor publikum spiste af bandets udstrakte hånd. Det var nu også svært at lade være, med den perlerække af numre bandet tonsede igennem.

Ballet blev åbnet af ”Kafir!” fra sidste års klassealbum ”Those Whom The Gods Detest” og de fremmødte metalhoveder eksploderede i ren eufori og vold-moshing. Derefter gik det slag i slag med fantastiske udførelser af kongenumre fra de seneste skiver som ”Cast Down The Heretic”, ”Permitting the Noble Dead To Descend To The Underworld”, ”Lashed To The Slavestick” og ” Papyrus Containing The Spell To Preserve Its Possessor Against Attacks From He Who Is In The Water”.

Men Nile spillede ikke kun sandstormshurtige sange – alt pusten blev taget ud af publikum med små atmosfæriske stykker mellem nogle af numrene, og selvfølgelig fik alle deres knogler knust under den fuldstændige gale opførelse af det slæbende mesterværk ”4th Arra Of Dagon” og en særlig brutal udgave af ”Hittitte Dung Incantation”, begge fra sidste års udgivelse. Guld var der også at hente for fans af det ældre materiale – ”Kheftiu Asar Butchiu” fra ”In Their Darkened Shrines” var genial, og en af denne anmelders gamle favoritter fra ”Amongst The Catacombs Of Nephren-Kar”, nemlig ”Serpent Headed Mask”, gjorde smilene endnu dybere.

Både mastermind og lyriker Karl Sanders – der iøvrigt har et frygtindgydende dybt growl til støtte for Tooler-Wades mere forståelige brøl – og live-lejesvenden på bass, Chris Lollis, der viste imponerende fingerarbejde, støttede op om Tooler-Wades arbejde med publikumkontakt, og virkede alle endog meget oplagte. Efter en lille time i selskab med faroerne, sluttede bandet af med endnu en gammel klassiker, nemlig titelnummeret fra mesterværket ”Black Seeds Of Vengeance”, der fik det allerede overophedede telt til at eksplodere fuldstændigt. Perfekt.

CCCCCC (-bang)

Besøg Nile's Myspace.com site HER.


06-07-10 08.42

polarity/decrepit birth
Med to albums som kan gå under betegnelsen kult-mesterværker på samvittigheden allerede, er californiske Decrepit Birth med bandets 3. album klar til at erobre resten af verden. Det kommende album får titlen "Polarity" og vil videreføre den tekniske og brutale afart af Death metal som er blevet Decrepit Births varemærke. Albummet udkommer her i Europa igennem Massacre/Target med følgende tracklist :

01 (A Departure of the Sun) Ignite the Tesla Coil
02 Metatron
03 Resonance
04 Polarity
05 Solar Impulse
06 Mirroring Dimensions
07 A Brief Odyssey in Time
08 The Quickening of Time
09 Sea of Memories
10 Symbiosis
11 Darkness Embrace

Åbningsnummeret fra albummmet kan du lytte til på bandets Myspace.com site HER. Artworket til "Polarity" er naturligvis skabt af selveste Dan Seagrave (Entombed, Morbid Angel, Suffocation) og produktionen har Zack Ohren (Immolation, Suffocation) stået for.

05-06-10 21.07

lawless darkness/watain
Den måske vigtigste black metal udgivelse i år, kan meget vel vise sig at være fra svenske Watain, som i denne uge udsender albummet "Lawless Darkness" igennem Season Of Mist. Tracklisten får dette udseende :

01 Death's Cold Dark
02 Malfeitor
03 Reaping Death
04 Four Thrones
05 Wolves Curse
06 Lawless Darkness
07 Total Funeral
08 Hymn to Qayin
09 Kiss of Death
10 Waters of Ain

På albummets sidste track har Watain iøvrigt Fields Of The Nephilm legenden Carl McCoy med som gæst. Ellers kan det nævnes at "Lawless Darkness" er indspillet i Necromorbus Studiet i Sverige. Netop kan du smuglytte til hele albummet hos Metalsucks.net HER.

24-05-10 21.07

omen/soulfly
Max Cavalera og resten af Soulfly udgiver i denne uge albummet "Omen" igennem Roadrunner/Warner. Max har selv produceret albummet sammen med Logan Mader (Machine Head, Gojira). Tracklisten på "Omen" bliver denne :

01 Bloodbath & Beyond
02 Rise Of The Fallen
03 Great Depression
04 Lethal Injection
05 Kingdom
06 Jeffrey Dahmer
07 Off With Their Heads
08 Vulture Culture
09 Mega-Doom
10 Counter Sabotage
11 Soulfly VII

Som sædvaneligt er albummet også ude i en begrænset udgave med bonus tracks og Live DVD. Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan) og Tommy Victor (Prong) er med som gæster på henholdsvis "Rise Of The Fallen" og "Lethal Injection". Du kan iøvrigt tjekke hele albummet ud på sitet HER.

21-05-10 11.23

the obsidian conspiracy/nevermore
De progressive power/groove giganter i Nevermore udsender den 31.05 et nyt album igennem Century Media/EMI. Dette det 7. album i rækken fra Nevermore har fået titlen "The Obsidian Conspiracy". Tracklisten bliver denne :

01. The Termination Proclamation
02. Your Poison Throne
03. Moonrise (Through Mirrors Of Death)
04. And The Maiden Spoke
05. Emptiness Unobstructed
06. The Blue Marble And The New Soul
07. Without Morals
08. The Day You Built The Wall
09. She Comes In Colors
10. The Obsidian Conspiracy

Udover den regulære version af albummet, vil der også udkomme en limited box-set edition med bl.a to extra covertracks på (The Doors' "Crystal Ship" og Tea Party's "Temptation"). Som sædvaneligt er det Travis Smith (Opeth, Katatonia) som har skabt grafikken til coveret. På Nevermores Myspace.com profil HER, kan du lytte til nummeret "Without Morals" fra det kommende album.

12-05-10 10.05

the powerless rise/as i lay dying
Et af de mægtigste navne på metalcore scenen er uden tvivl San Diego-bandet As I Lay Dying, som forlængst er brudt igennem med kæmpealbums som "Frail Words Collapse" og "Shadows Are Security". Bandets 5. album er netop kommet på gaden igennem Metal Blade/Target under titlen "The Powerless Rise" og med følgende tracklist :

01 Beyond Our Suffering
02 Anodyne Sea
03 Without Conclusion
04 Parallels
05 The Plague
06 Anger and Apathy
07 Condemned
08 Upside Down Kingdom
09 Vacancy
10 The Only Constant Is Change
11 The Blinding Of False Light

Det er iøvrigt Converge forsangeren Jacob Bannon som har stået for grafikken på coveret. På As I Lay Dyings Myspace.com site HER kan du finde et par numre fra det nye album, bl.a. nummeret "Parallels" der er udvalgt som den første video fra "The Powerless Rise".

01-05-10 20.13

invictus/heaven shall burn
Century Media/EMI har den 24.05 et nyt album med de tyske metalcorefyrster Heaven Shall Burn i handlen. Albummet som er det 6. fra Heaven Shall Burn får titlen "Invictus" og er udstyret med følgende tracklist :

01 Intro
02 The Omen
03 Combat
04 I Was I Am I Shall Be
05 Buried In Forgotten Grounds
06 Sevastopol
07 The Lie You Bleed For
08 Return To Sanity
09 Against Bridge Burners
10 Of Forsaken Poets
11 Given In Death
12 Outro

Albummet er indspillet i Tue Madsens Antfarm studie i Aarhus. Som på en række af HSBs øvrige albums, så har islandske Ólafur Arnalds også denne gang skabt et par instrumentale passager til "Invictus". Du kan lytte til et par skæringer fra albummet på HSBs Myspace.com site HER.

23-04-10 13.10

Nye skibenter søges/clonemetal.dk
Clonemetal.dk er netop nu på udkig efter nye skribenter til vores website. Vi er selvfølgeligt på jagt efter metal/hardcore entusiaster som er i stand til at nedfælde deres viden og begejstring på et sikkert og fængende skriftligt niveau. Det er evnerne frem for bestemt genremæssige begrænsninger, der er afgørende i vores udvælgelse af evt. nye folk til arbejdet med anmeldelser og interviews.

Har du mod på udfordringer og tror du at du kan tilfører Clonemetal.dk noget positivt så kontakt os her :

and(at)clonemetal.dk
 

22-04-10 20.13

addicts: black meddle part ii/nachtmystium
Som opfølger til gennembruddet med album "Assassins: Black Meddle Part I" fra 2008 har amerikanske Nachtmystium den 07.06 et nyt album på gaden igennem Candlelight/Target. Det kommende album får titlen "Addicts: Black Meddle Part II" og igen er bandet klar til at udfordre black metal genrens grænseflader. Tracklisten på "Addicts: Black Meddle Part II" bliver denne :

01 Cry For Help
02 High on Hate
03 Nightfall
04 No Funeral
05 Then Fires
06 Addicts
07 The End Is Eternal
08 Blood Trance Fusion
09 Ruined Life Continuum
10 Every Last Drop

Du kan allerede nu tjekke nummeret "No Funeral" ud HER og husk i den forbindelse at kridte danseskoene !?!!

14-04-10 09.51

heirs to thievery/misery index
De fremadstormende Death metal/Grindcore ikoner i Misery Index er den 11.05 klar med et nyt album igennem Relapse/Target. Det kommende album får titlen "Heirs To Thievery" og er udstyret med følgende tracklist :

01 Embracing Extinction
02 Fed to the Wolves
03 The Carrion Call
04 Heirs to Thievery
05 The Spectator
06 The Illuminaught
07 The Seventh Cavalry
08 Plague of Objects
09 You Lose
10 Sleeping Giants
11 Day of the Dead

Albummet er udspillet i samarbejde med Steve Wright. På Misery indexs Myspace.com site HER kan du allerede nu tjekke nummeret "The Carrion Call" ud.

09-04-10 19.18

exhibit b: the human condition/exodus
Bay Area thrash veteranerne i Exodus er den 07.05 klar med det nye album "Exhibit B: The Human Condition" igennem Nuclear Blast/Warner. Albummet er produceret af selveste Andy Sneap (Megadeth, Arch Enemy, Kreator) og tracklisten bliver denne :

01 The Ballad Of Leonard And Charles
02 Beyond The Pale
03 Hammer And Life
04 Class Dismissed (A Hate Primer)
05 Downfall
06 March Of The Sycophants
07 Nanking
08 Burn, Hollywood, Burn
09 Democide
10 The Sun Is My Destroyer
11 A Perpetual State Of Indifference
12 Good Riddance

På bandets Myspace.com profil HER kan du lytte til et par skæringer fra det kommende album. Derudover kan det fortælles at der arbejdes på en video til nummeret "Downfall".

23-03-10 06.13

diamond eyes/deftones
Ikke nok med at Deftones er en af headlinerne på den kommende Copenhell festival i København, den 18.05 udsender bandet såmænd også albummet "Diamond Eyes". Albummet er det 6. i rækken fra Deftones og produktionen har Nick Raskulinecz stået for. Tracklisten på "Diamond Eyes" bliver denne :

01 Diamond Eyes
02 Royal
03 CMND/CTRL
04 You've Seen the Butcher
05 Beauty School
06 Prince
07 Rocket Skates
08 Sextape
09 Risk
10 976-EVIL
11 This Place Is Death

Som de fleste ved, så var Deftones bassisten Chi Cheng tilbage i november 2008 involveret i en tragisk trafikulykke og han har sidenhen ikke været ved bevidsthed. På "Diamond Eyes" er det Sergio Vega (ex-Quicksand) som har indspillet bassen. Titelnummeret til det kommende album kan dyrkes HER.

19-03-10 12.29

as yggdrasil trembles/unleashed
Vikingeblodet flyder i stride strømme når svenske Unleashed ryster livets træ på bandets nye album "As Yggdrasil Trembles". Albummet er bandets 10. i rækken siden dannelsen tilbage i 1989, tilgengæld er det Unleasheds første udspil igennem Nuclear Blast/Warner. Tracklisten på "As Yggdrasil Trembles" er denne :

01 Courage Today, Victory Tomorrow!
02 So It Begins
03 As Yggdrasil Trembles
04 Wir Kapitulieren Niemals
05 This Time We Fight
06 Master Of The Ancient Art
07 Chief Einherjar
08 Return Fire
09 Far Beyond Hell
10 Dead To Me
11 Yahweh And The Chosen Ones
12 Cannibalistic Epidemic Continues
13 Evil Dead (Death cover/bonus track)

"As Yggdrasil Trembles" er på gaden mandag den 22.03. Du kan på bandets Myspace.com site HER lytte til et par af de nye numrene fra death metal veteranerne.

07-03-10 20.10

the forzen tears of angels/rhapsody of fire
Episk og orkestral power metal er på dagsordenen når italienske Rhapsody Of Fire den 30.04 er klar med albummet "The Frozen Tears Of Angels" igennem Nuclear Blast/Warner. Tidligere hed bandet blot Rhapsody og har bl.a skabt mesterværker som ”Symphony of Enchanted Lands II" og "Power of the Dragonflame" fra henholdvis 2004 og 2002. Tracklisten på "The Frozen Tears Of Angels" bliver denne :

01 Dark Frozen World
02 Sea Of Fate
03 Crystal Moonlight
04 Reign Of Terror
05 Danza Di Fuoco E Ghiaccio
06 Raging Starfire
07 Lost In Cold Dreams
08 On The Way To Ainor
09 The Frozen Tears Of Angels

Frem med skjold og sværd og lyt omgående til nummeret "Sea Of Fate" fra det kommende album HER.

01-03-10 20.22

festival/copenhell
Som det nok er gået op for de fleste, så afholdes der i dagene den 11. og 12.06 en stor metalfestival på Refshaleøen i København. Eventen har fået navnet Copenhell og programmet til festivalen er tæt på at være på plads. Den imponerende line-up ser således ud :

Megadeth
Deftones
Mastodon
Hatebreed
Suicidal Tendencies
Devildriver
Behemoth
Sucicide Silence
Napalm Death
Mnemic
The Psyke Project
Supercharger

Ifølge meldingerne mangler der 4 bands endnu til programmet, disse vil blive offentliggjort til april. Du kan læse meget mere om Copenhell på sitet HER.

28-02-10 14.04

circle the wagons/darkthrone
Det norske kultfænomén Darkthrone er på trapperne med et nyt album. Sagen har fået titlen "Circle The Wagons" og i første omgang udkommer albummet på vinyl den 08.03, mens CD versionen rammer markedet den 06.04 igennem Peaceville/Target. Stilen er en møgbeskidt bastard af punk og metal svøbt i en bumset produktion. Tracklisten på "Circle The Wagons" bliver denne :

01 Those Treasures Will Never Befall You
02 Running For Borders
03 I Am The Graves Of The 80s
04 Stylized Corpse
05 Circle The Wagons
06 Black Mountain Totem
07 I Am The Working Class
08 Eyes Burst At Dawn
09 Bränn Inte Slottet

På albummets mini-site HER kan du finde lydklip fra en række af numrene fra albummet, ligesom du kan finde meget mere info på udgivelsen.

21-02-10 10.34

eparistera daimones/triptykon
Den tidligere guitarist og sanger i Hellhammer og Celtic Frost; Tom Gabriel Warrior er klar med et nyt band, som har fået navnet Triptykon. Debutalbummet fra Triptykon udkommer den 22.03 igennem Century Media/EMI og bærer titlen "Eparistera Daimones". Tracklisten :

01 Goetia
02 Abyss Within My Soul
03 In Shrouds Decayed
04 Shrine
05 A Thousand Lies
06 Descendant
07 Myopic Empire
08 My Pain
09 The Prolonging

Med Triptykon viderefører Tom Gabriel Warrior stilen fra Celtic Frost værket "Monotheist" fra 2006. Du kan tjekke previews på "Eparistera Daimones" ud på bandets Myspace.com site HER.

14-02-10 12.57

heliocentric + anthropocentric/the ocean
Fantastiske The Ocean fra Berlin vil her i 2010 udsende hele 2 albums; ét til april med titlen "Heliocentric" og ét til efteråret som får titlen "Anthropocentric". Begge albums udsendes igennem Metal Blade/Target. Konceptet på de 2 værker bliver et kritisk syn på kristendommen, både fra en filsofisk og personlig vinkel. Tracklisten på "Heliocentric" bliver :

01 Shamayim
02 Firmament
03 The First Commandment of the Luminaries
04 Ptolemy Was Wrong
05 Metaphysics of the Hangman
06 Catharsis of a Heretic
07 Swallowed by the Earth
08 Epiphany
09 The Origin of Species
10 The Origin of God

"Heliocentric" bliver med fokus på et storladet og episk udtryk, mens "Anthropocentric" i højere grad bliver et strømlinet og fokuseret album. På mini-stet HER kan du finde både lyd og info på "Heliocentric" albummet.

30-01-10 07.34

top-30/best of the decade
I forbindelse med vores store Best Of The Decade feature, hvor vi har kigget tilbage på de musikalske højdepunkterne fra det sidste årti, har brugerne på Clonemetal.dks forum HER og sitets crew gennemført en afstemning. Resultatet af afstemning er en Top-30 over de bedste album fra 00'erne. Tjek hele vores Best Of The Decade feature ud HER.

Clonemetal.dks Best Of The Decade Top-30

01 Tool - Lateralus (2001)
02 Primordial - To The Nameless Dead (2007)
03 Iron Maiden - Brave New World (2000)
04 Mastodon - Leviathan (2004)
05 Converge - Jane Doe (2001)
06 Electric Wizard - Dopethrone (2000)
07 Dissection - Reinkaos (2006)
08 Macabre - Dahmer (2000)
09 Opeth - Deliverance (2002)
10 Slayer – God Hates Us All (2002)
11 Opeth - Ghost Reveries (2005)
12 Strapping Young Lad - Alien (2005)
13 Shining - V : Halmstad (2007)
14 Immolation - Unholy Cult (2002)
15 Opeth - Blackwater Park (2001)
16 Immolation - Close To The World Below (2000)
17 Orphaned Land - Mabool (2004)
18 Arcturus – The Sham Mirrors (2002)
19 King Diamond - The Puppet Master (2003)
20 Gojira - From Mars To Sirius (2005)
21 Psycroptic - The Scepter of the Ancients (2003)
22 Cynic - Traced in Air (2008)
23 Discordance Axis - The Inalienable Dreamless (2001)
24 Deftones - White Pony (2000)
25 Insect Warfare - World Extermination (2007)
26 Breach - Kollapse (2001)
27 Killswitch Engage - Alive or Just Breathing (2002)
28 Gojira - The Way of All Flesh (2008)
29 Emperor - Prometheus : The Discipline of Fire... (2001)
30 Skepticism - Alloy (2008)

19-01-10 13.09

ironbound/overkill
Den første single fra thrash legenderne Overkills kommende album er nummeret "Bring Me The Night" som du kan lytte til HER. Den nye album får titlen "Ironbound" og bliver det 15. album i rækken fra bandet. "Ironbound" udkommer den 29.01 igennem Nuclear Blast/Warner med følgende tracklist :

01 The Green And Black
02 Ironbound
03 Bring Me The Night
04 The Goal Is Your Soul
05 Give A Little
06 Endless War
07 The Head And Heart
08 In Vain
09 Killing For A Living
10 The SRC

Det er i øvrigt Peter Tägtgren (Hypocrisy/Pain) som har mixet "Ironbound". Der arbejdes netop nu hårdt på en anmeldelse af albummet til Clonemetal.dk.

16-01-10 07.13

snakes for the divine/high on fire
Brændvarme High On Fire, som gør sig i støvet stonermetal, har den 08.30.10 et nyt album ude i Europa igennem Century Media/EMI. "Snakes Of The Divine" bliver titlen på albummet, som skal søge at leve op til værker som "Surrounded by Thieves" og "Death is This Communion" fra bandets bagkatalog. Stjerneproduceren Greg Fidelman (Metallica, Slayer, Slipknot) har stået for produktionen og tracklisten på albummet får følgende udseende :

01 Snakes for the Divine
02 Frost Hammer
03 Bastard Samurai
04 Ghost Neck
05 Fire, Flood & Plague
06 How Dark We Pray
07 Holy Flames of the Fire Spitter
08 Mystery of Helm

Det første nummer fra albummet som High On Fire har frigivet er "Frost Hammer" som du har mulighed for at lytte til HER. Enjoy.

15-01-10 18.52

majesty and decay/immolation
Den 05.03.10 er datoen hvor death metal legenderne i Immolation udsender det første album på bandets nye pladeselskab Nuclear Blast. Titlen på albummet bliver "Majesty And Decay" og er det 8. i rækken siden debut på Roadrunner i 1991. Tracklisten på "Majesty And Decay" bliver denne :

01 Intro
02 The Purge
03 A Token Of Malice
04 Majesty And Decay
05 Divine Code
06 In Human Form
07 A Glorious Epoch
08 Intro
09 A Thunderous Consequence
10 The Rapture of Ghosts
11 Power And Shame
12 The Comfort of Cowards

Som sædvane har Immolation brugt Paul Orofino som producer på albummet. På bandets Myspace.com site HER finder du en smagsprøve i form af nummeret "The Purge" fra det kommende album.

13-01-10 21.38

danish metal awards/nu på lørdag
Så nærmer tiden for det 5. Danish Metal Awards-show sig med hastige skridt. Det er på lørdag den 16.01 i Amager Bio at festen finder sted. Følgende priser skal uddeles til festen : Årets Metal Talent, Årets Metal Album, Årets Internationale Metal Album, Årets Metal Debutalbum, Årets Metal Cover, Årets Metal Video, publikumsprisen Jack og Hædersprisen. Bands som Artillery, The Burning, Kellermench, The Psyke Project, Hatesphere, Dødning og Crocell er blandt de nominerende i de forskellige kategorier.

Udover uddelingen af de mange priser vil følgende bands levere koncerter til showet :

Meshuggah
Mnemic
Artillery
The Burning
Derudover skal vinderne af Årets Metal Talent også spille til showet (De nominerede er Dødning, Rising, Scarred By Beauty, Sepulchrum og Vira)

Du kan læse meget mere om DMeA på sitet HER. Billetter kan købes via linket HER.

01-01-10 14.18

starve for the devil/arsis
Nuclear Blast/Warner udsender den 05.02 det nye album fra tech thrash/melo-death bandet Arsis fra Virginia, USA. Det nye album får titlen "Starve For The Devil" og bliver det 4. udspil fra Arsis siden gennembruddet med mesterværket "A Celebration of Guilt" fra 2004. Tracklisten på "Starve For The Devil" bliver denne :

01 Forced To Rock
02 A March For The Sick
03 From Soulless To Shattered (Art In Dying)
04 Beyond Forlorn
05 The Ten Of Swords
06 Closer To Cold
07 Sick Perfection
08 Half Past Corpse O'Clock
09 Escape Artist
10 Sable Rising

Zeuss har produceret albummet og en video til nummeret "Forced To Rock" skulle være på vej. Du kan tjekke to numre fra "Starve For The Devil" ud på bandets Myspace.com site HER.

26-12-09 12.54

we are the void/dark tranquillity
En af juvelerne på den svenske Melo-death scene må siges at være Dark Tranquillity, som blev dannet helt tilbage i 1991 i Göteborg. Nyt album er på vej fra Dark Tranquillity igennem Century Media/EMI. Titlen bliver "We Are The Void" tracklisten bliver denne :

01 At The Point Of Ignition
02 Dream Oblivion
03 The Fatalist
04 Life Without
05 Zero Distance
06 Her Silent Language
07 Shadow In Our Blood
08 Surface The Infinite
09 The Grandest Accusation
10 I Am The Void
11 Iridium

Releasedate er den 01.03.10, men du kan allerede nu lytte til nummeret "Dream Oblivion" på Dark Tranquillity's Myspace.com site HER. "We Are The Void" er iøvrigt mixet af Tue Madsen i hans Antfarm studie i Aarhus.

21-12-09 20.38

nifelvind/finntroll
En af fanebærerne indenfor finsk folk metal er Finntroll, som den 22.02.10 er klar med et nyt album igennem Century Media/EMI. Titlen på albummet bliver "Nifelvind" og tracklisten får følgende udseende :

01 Blodmarsch (intro)
02 Solsagan
03 Den Frusna Munnen
04 Ett Norrskensdåd
05 I Trädens Sång
06 Tiden Utan Tid
07 Galgasång
08 Mot Skuggornas Värld
09 Under Bergets Rot
10 Fornfamnad
11 Dråp

Kender du ikke Finntroll eller vil du blot gerne hører det nye numme "Under Bergets Rot", så tjek bandets Myspace.com site ud HER.

16-12-09 20.25

the never ending way of orwarrior/orphaned land
Israelske Orphaned Land har netop frigjort det første nummer fra bandets kommende album "The Never Ending Way Of OrwarrioR" online HER. Orphaned Land, som har opnået meget høj status indenfor Prog. metal scenen, udsender det nye album den 26.01.10 igennem Century Media/EMI. Tracklisten bliver denne :

Part I: Godfrey's Cordial – An Orphan's Life
01 Sapari
02 From Broken Vessels
03 Bereft In The Abyss
04 The Path Part 1 – Treading Through Darkness
05 The Path Part 2 – The Pilgrimage To Or Shalem
06 Olat Ha'tamid

Part II: Lips Acquire stains – The Warrior Awakens
07 The Warrior
08 His Leaf Shall Not Wither
09 Disciples Of The Sacred Oath II
10 New Jerusalem
11 Vayehi Or
12 M I ?

Part III: Barakah – Enlightening The Cimmerian
13 Barakah
14 Codeword: uprising
15 In Thy Never Ending Way (Epilogue)

Steven Wilson (Porcupine Tree, Opeth) har stået for at mixe "The Never Ending Way Of OrwarrioR" ,ligesom han også har bidraget med en del keyboardstykker til albummet.

15-12-09 16.20

a force unstoppable/dawn of demise
Et af de stærkeste kort på den danske Death metal scene er uden tvivl Dawn Of Demise, som den 08.02.10 udgiver et nyt album. Det kommende album får titlen "A Force Unstoppable" og udkommer igennem Deepsend/Target med følgende tracklist :

01 Multiple Flatlines
02 Awaken the Aggressor
03 Reap the Suffering
04 Leech the Blood
05 Bludgeon
06 Amongst the Tortured
07 Heinous Acts of War
08 Malevolence Converged
09 Juggernaut

Til april vil Dawn Of Demise spille en række koncerter i Danmark, du kan se dato'erne på bandets Myspace.com site HER, hvor du også finder åbningsnummeret på det kommende album.

14-12-09 20.41

after/ihsahn
Den tidligere guitarist og forsanger i almægtige Emperor, Ihsahn, er den 26.01.10 klar med albummet "After" igennem Candlelight/Target. "After" skal søge at leve op til "Angl" værket som gik sin sejrsgang sidste år. Tracklisten på "After" bliver denne :

01 The Barren Lands
02 A Grave Inversed
03 After
04 Frozen Lakes On Mars
05 Undercurrent
06 Austere
07 Heavens Black Sea
08 On The Shores

Som noget nyt i karrieren har Ihsahn brugt 8-strengede guitar under hele den kreative proces med "After". Du kan allerede nu lytte til førstesinglen "Frozen Lakes On Mars" HER.

04.12-09 05.15

sons of the system/mnemic
Danske Mnemic er endeligt klar med et nyt album den 15.01 igennem Nuclear Blast/Warner. Albummet får titlen "Sons Of The System" og er udstyret med følgende tracklist :

01 Sons Of The System
02 Diesel Uterus
03 Mnightmare
04 The Erasing
05 Climbing Towards Stars
06 March Of The Tripods
07 Fate
08 Hero(in)
09 Elongated Sporadic Bursts
10 Within
11 Orbiting

Førstesinglen "Diesel Uterus" kan allerede nu høres på Mnemics Myspace.com site HER. "Sons Of The System" er indspillet her i Danmark sammen med Tue Madsen (Behemoth, The Haunted). Mnemic drager til februar på DK-tour sammen Drum n’ Bass actet F.U.K.T., disse dato'er planlagt :

13.02: Stars, Vordingborg
18.02: Train, Århus m/ The Psyke Project
19.02: Posten, Odense m/ The Psyke Project
20.02: Pumpehuset, København m/ The Psyke Project
26.02: Gimle, Roskilde
27.02: Studenterhuset, Aalborg (uden F.U.K.T.)

27-11-09 12.17

kom til koncert/takida SPOT
Den svenske rock/post-grunge gruppe Takida kommer og besøger København i næste uge, og i denne anledning vil bandets pladeselskab Universal Music og Clonemetal.dk gerne invitere til koncert i Lille Vega. Koncerten er i Lille Vega, torsdag den 3. december kl. 21.00.

Takida blev dannet i 1999 og nyder stor respekt hos det melankolske tung-rock publikum, som også dyrker Creed, 3 Doors Down, Nickelback osv. og så kan de præstere salgstal, som hører til i de gode gamle dage. I hjemlandet solgte deres seneste album ”Bury The Lies” over 50.000 eksemplarer, og bandet vandt en Rockbjörn for “best group”. Bandet har for nylig udgivet deres 3. album ”The Darker Instinct”, som er produceret af Jacob Hellner, der også har arbejdet med bands som Rammstein og Clawfinger. Albummet har allerede på under halvanden måned solgt over 20.000 eksemplarer i Sverige.

Læs mere om Takida på www.takidamusic.com eller www.universal.dk/takida hvor du kan lytte og se video’er fra albummet.

For at komme med til koncerten skal du skrive en email til takida@universalmusic.dk, der er kun et begrænset antal pladser, så det er først til mølle. Du vil modtage en bekræftelse om at du er på gæstelisten (hvis du altså er hurtig nok). Blandt alle tilmeldte sætter vi også en håndfuld albums på højkant.

Som en lille smagsprøve, kan du downloade første single ”The Things We Owe” kvit og frit HER.

25-11-09 21.08

them crooked vultures/them crooked vultures
Supergruppen som består af Josh Homme (QOTSA, Kyuss, Eagles of Death Metal), Dave Grohl (Nirvana, Foo Fighters) og John Paul Jones (Led Zeppelin) har netop udsendt et meget anmelderrost debut album igennem Interscope/Sony. Stilen er beskidt og tiltider småsyret stonerrock der bør få fans af Queens Of The Stone Age og Kyuss helt op af stolene. Tracklisten "Them Crooked Vultures" er denne :

01 No One Loves Me & Neither Do I
02 Mind Eraser, No Chaser
03 New Fang
04 Dead End Friends
05 Elephants
06 Scumbag Blues
07 Bandoliers
08 Reptiles
09 Interlude with Ludes
10 Warsaw Or The First Breath You Take After You Give Up
11 Caligulove
12 Gunman
13 Spinning in Daffodils

Du kan tjekke Them Crooked Vultures ud på bandets Youtube kanal HER. Mon ikke Them Crooked Vultures er på manges ønskeseddel til næste års Roskilde Festival.

19-11-09 20.50

a pyre of lost dreams/black wreath
Et nyt dansk doom metal band har netop udsendt et debut album. Det drejer sig om københavnske Black Wreath som har sendt albummet "A Pyre Of Lost Dreams" på gaden igennem Head Not Found/VME. Black Wreath består af kendt navne som Kim Larsen (Of The Wand & The Moon, The Loveless, Saturnus), Peter Mesnickow (Blazing Eternity) og Dave Müller (Chasing Eudaimonia). Tracklisten på "A Pyre Of Lost Dreams" ser således ud :

01 The Black Holes Of Your Mind
02 Nocturnal Dominion
03 Solitude Rising (Missing All Exits)
04 Niddstäng

De 4 numre strækker sig ialt over 50 minutters tung og depressiv mørke i ondeste doom stil. Albummet er indspillet i Soundscape Studios sammen med Louise Nipper. Du kan tjekke Black Wreath ud på bandets Myspace.com site HER.

03-11-09 20.50

supercharger konkurrence SPOT
De nye danske himmelstormere indenfor rock'n'roll er uden tvivl københavnske Supercharger, som netop har udsendt debuten "Handgrenade Blues" igennem VME. Tjek bandets Myspace.com profil ud HER, fans af AC/DC, The Hellacopters og Volbeat bør være med her.

I forbindelse med bandets nye album og den igangværende tour præsenterer vi i samarbejde med VME hermed en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde billetter til Superchargers koncert den 07.11 i Pumpehuset, det nye album eller måske en Supercharger t-shirt. For at deltage i konkurrence skal du svare på følgende spørgsmål :

- Hvad hedder forsangeren i Supercharger til fornavn ?

Svaret skal sende
HER  med navn og adresse senest den 05.11.

22-10-09 20.50

world painted blood/slayer
Almægtige Slayer er klar med bandets 10. album den 03.11 igennem American/Sony. Titlen bliver "World Painted Blood" og sagen er produceret af Greg Fidelman (Metallica, Slipknot) og Rick Rubin. Al musikken til det nye Slayer album er blevet skrevet i studiet i forbindelse med indspilningerne. Tracklisten på "World Painted Blood" bliver denne :

01 World Painted Blood
02 Unit 731
03 Snuff
04 Beauty Through Order
05 Hate Worldwide
06 Public Display Of Dismemberment
07 Human Strain
08 Americon
09 Psychopathy Red
10 Playing With Dolls
11 Not Of This God

På Slayers Myspace.com site HER finder du to numre fra "World Painted Blood" i deres fulde længde, mens du på Amazon sitet HER finder 30-sekunders samples på samtlige numre på albummet.

17-10-09 14.08

fed through the teeth machine/the red chord
Bostons Deathcorekonger The Red Chord er den 27.10 klar med albummet "Fed Through the Teeth Machine" på Metal Blade/Target. Albummet som er det 4. i rækken fra TRC er produceret af bandets tidligere guitarist Jonny Fay. Albummet får følgende tracklist :

01 Demoralizer
02 Hour Of Rats
03 Hymns And Crippled Anthems
04 Embarrassment Legacy
05 Tales Of Martyrs And Disappearing Acts
06 Floating Through The Vein
07 Ingest The Ash
08 One Robot To Another
09 Mouthful Of Precious Stones
10 The Ugliest Truth
11 Face Area Solution
12 Sleepless Nights In The Compound

Du kan tjekke The Red Chords elitære kloning af teknisk death metal og metalcore ud på bandets Myspace.com site HER.

02-10-09 14.08

konkurrence/katatonia + nyt album SPOT
Den 18.10 giver Katatonia koncert i Store Vega sammen med prog. rockerne i Porcupine Tree. I den forbindelse afholder Clonemetal.dk i samarbejde med Target en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde 2 billetter til koncerten (i alt udlodder vi 3x2 billetter). For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende spørgsmål :

- Hvilket Katatonia album blev i 2003 udråbt til Årets Album på Clonemetal.dk?

Send dit svar på mailen
HER inden den 12.10 for deltagelse.

I starten af november udkommer det nye Katatonia album som har fået titlen "Night is the New Day". Værket er det 8. i rækken fra de svenske fyrster indenfor formørket rock/metal. Albummets tracklist bliver denne :

01 Forsaker
02 The Longest Year
03 Idle Blood
04 Onward Into Battle
05 Liberation
06 The Promise Of Deceit
07 Nephilim
08 New Night
09 Inheritance
10 Day & Then The Shade
11 Departer

Du kan allerede nu lytte til bider fra "Night is the New Day" på mini-sitet HER, hvor du også finder en mp3 med åbningsnummeret.

28-09-09 14.08

all shall fall/immortal
I denne uge er comeback albummet fra de norke Black metal konger Immortal endeligt landet hos din lokale musikpusher. Albummet har fået titlen "All Shall Fall" og er iøvrigt det 8. i rækken fra Immortal. Tracklisten "All Shall Fall" er denne :

01 All Shall Fall
02 The Rise of Darkness
03 Hordes To War
04 Norden On Fire
05 Arctic Swarm
06 Mount North
07 Unearthly Kingdom

Som altid hos Immortal er det den tidligere guitarist Demonaz, som har stået for det lyriske univers på "All Shall Fall". Du kan lytte til det enorme titelnummer på Immortals Myspace.com site HER.

25-09-09 09.24

those whom the gods detest/nile
Så er nedtællingen til det kommende Nile album for alvor gået igang. Den 03.11 udkommer albummet "Those Whom the Gods Detest" igennem Nuclear Blast/Warner Music med følgende tracklist :

01 Kafir!
02 Hittite Dung Incantation
03 Utterances of the Crawling Dead
04 Those Whom the Gods Detest
05 4th Arra of Dagon
06 Permitting the Noble Dead to Descend to the Underworld
07 Yezd Desert Ghul Ritual in the Abandoned Towers of Silence
08 Kem Khefa Kheshef
09 The Eye of Ra
10 Iskander D'hul Karnon

"Those Whom the Gods Detest" er det 6. album i rækken fra mægtige Nile. Sagen er produceret af Neil Kernon og EriK Rutan. Allerede nu kan du lytte til nummeret "Permitting the Noble Dead to Descend to the Underworld" på Nile's Myspace.com site HER.

11-09-09 20.51

konkurrence/suffocation
I samarbejde med Nuclear Blast og Warner Music udlodder Clonemetal.dk i denne konkurrence 5 stk. af det nye Suffocation album "Blood Oath". Du kan læse vores anmeldelse af albummet HER.

For at deltage i konkurrence skal du svare på følgende 3 spørgsmål :

- Hvilket nummer fra "Blood Oath" er der blevet lavet en video til?
- Hvilket Suffocation album album stammer nummeret "Martial Decimation" oprindeligt fra?
- Hvilken karakter fik "Blood Oath" i Clonemetal.dks anmeldelse af albummet?

Send svarene sammen med din adresse på mailen
HER inden den 18.09, hvor vi udtrækker vinderne. Du kan tjekke Suffocations Myspace.com site ud HER.

09-09-09 21.22

new junk aesthetic/every time i die
Metalcore/punkrock comboen Every Time I Die udgiver i disse dage bandets 5. album igennem Epitaph/Bonnier Music. Titlen på albummet er "New Junk Aesthetic" og tracklisten er denne :

01 Roman Holiday
02 The Marvelous Slut
03 Who Invited The Russian Soldier?
04 Wanderlust
05 For The Record
06 White Smoke
07 Turtles All The Way Down
08 Organ Grinder
09 Host Disorder
10 After One Quarter Of A Revolution
11 The Sweet Life

Every Time I Die har et par stærke kort på gæstelisten på "New Junk Aesthetic"; The Dillinger Escape Planss Greg Puciato medvirker på "The Marvelous Slut", mens The Bronx forsanger Matt Caughthran er med på "The Sweet Life". Det er iøvrigt igen Steve Evetts som har stået for ETIDs produktion. Du kan tjekke bandets Myspace.com site ud HER.

23-08-09 20.28

heart of darkness/burnt by the sun
Efter lidt for mange års stilhed er metalcore/grindcore bandets Burnt By The Sun heldigvis igen klar med et nyt album igennem Relapse/Target. Albummet, som netop er udsendt, har fået titlen "Heart Of Darkness" med følgende tracklist :

01 Inner Station
02 Cardiff Giant
03 F-Unit
04 A Party to the Unsound Method
05 There Will Be Blood
06 Goliath
07 Rust | Future Primitive
08 Beacon
09 The Great American Dream Machine
10 The Wolves Are Running

Sværvægterne Mike Olender (vokal) og Dave Witte (trommer) forlod BBTS i 2004, men de to valgte i 2006 at vende tilbage til bandet. Du kan lytte til en række numre fra "Heart Of Darkness" på bandets Myspace.com site HER.

21-08-09 20.40

the root of all evil/arch enemy
Det 8. album i rækken fra svenske Arch Enemy bliver "The Root Of All Evil" som udsendes den 28.09 igennem Century Media/EMI. "The Root Of All Evil" består udelukkende af genindspilninger af numre fra bandets 3 første albums; "Black Earth", "Stigmata" og "Burning Bridges" som udkom i perioden fra 1996 til 1999, altså før Arch Enemys nuværende forsangerinde Angela Gossow blev medlem af bandet. Den imponerende tracklist på "The Root Of All Evil" kommer til at se således ud :

01 The Root Of All Evil (Intro)
02 Beast Of Man
03 The Immortal
04 Diva Satanica
05 Demonic Science
06 Bury Me An Angel
07 Dead Inside
08 Dark Insanity
09 Pilgrim
10 Demoniality (instrumental)
11 Transmigration Macabre
12 Silverwing
13 Bridge Of Destiny

Arch Enemy har selv stået for produktionen på "The Root Of All Evil", mens Andy Sneap har haft mix og mastering som opgaver. Du kan allerede nu høre Arch Enemys nye udgave af "Beast Of Man" på bandets Myspace.com site HER.

18-08-09 20.13

axe to fall/converge
Noget af det ypperste indenfor fusionen af hardcore/metal er amerikanske Converge, som den 20.10 er klar med et nyt album igennem Epitaph/Bonnier Music. Titlen på albummet bliver "Axe To Fall" og Converge har haft en lang række gæster med til indspilningerne; bl.a. har Steve Von Till (Neurosis), Steve Brodsky (Cave In) og Uffe Cederlund (Entombed, Disfear) leveret musikalske bidrag til albummet. Tracklisten :

01 Dark Horse
02 Reap What You Sow
03 Axe To Fall
04 Effigy
05 Worms Will Feed
06 Wishing Well
07 Damages
08 Losing Battle
09 Dead Beat
10 Cutter
11 Slave Driver
12 Cruel Bloom
13 Wretched World

På bandets Myspace.com site HER kan du allerede nu lytte til åbningsnummeret "Dark Horse

17-08-09 22.00

endgame/megadeth
Den 11.09 er mægtige Megadeth klar med albummet "Endgame" igennem Roadrunner/Bonnier Music. "Endgame" er det 12. album i rækken fra Mustaine & co., tracklisten kommer til at se således ud :

01 Dialectic Chaos
02 This Day We Fight!
03 44 Minutes
04 1,320'
05 Bite The Hand That Feeds
06 Bodies Left Behind
07 Endgame
08 The Hardest Part Of Letting Go... Sealed With A Kiss
09 Headcrusher
10 How the Story Ends
11 The Right To Go Insane

Albummet er produceret af Andy Sneap og Dave Mustaine selv. Allerede nu kan du lytte til nummeret "1,320'" HER. THRAAAAAAAASH \m/

14-08-09 09.26

to those who walk behind us/illdisposed
Vores nationale Death metal-konger i Illdisposed er den 31.08 klar med albummet "To Those Who Walk Behind Us" igennem Massacre/Target. Det nye album udkommer blot et år efter albummet "The Prestige", som iøvrigt gik direkte ind som nummer 44 på den danske hitliste i forbindelse med releasen. Tracklisten på "To Those Who Walk Behind Us" bliver denne :

01 Blood On Your Parade
02 For The Record
03 Just Come And Get Me
04 Seeking Truth - Telling Lies
05 Sale At The Misery Factory
06 To Those Who Walk Behind Me
07 If All The World...
08 My Number Is Expired
09 Johnny
10 This Unscheduled Moment
11 Nu Gik Det Lige Så Godt

På Illdisposed's Myspace.com site HER finder du det nye nummer "For The Record". Illdisposed er headliner på efterårets MTV Headbangers Ball tour, hvor bandet sammen med Hatesphere og Dawn Of Demise skal give 8 koncerter rundt i hele landet.

03-08-09 15.40

faith divides us, death unites us/paradise lost
Den 28.09 er de britiske veteraner i Paradise Lost klar med bandets 12. album i rækken. Titlen på det kommende værk bliver "Faith Divides Us, Death Unites Us" og det udkommer igennem Century Media/EMI med denne tracklist :

01 As Horizons End
02 I Remain
03 First Light
04 Frailty
05 Faith Divides Us, Death Unites Us
06 The Rise Of Denial
07 Living With Scars
08 Last Regret
09 Universal Dream
10 In Truth

Albummet er indspillet med producer Jens Bogren i Fascination Street Studiet i svenske Örebro. Efter indspilninger har bandet iøvrigt indlemmet Adrian Erlandsson (Cradle Of Filth, At The Gates, The Haunted) som ny trommeslager. Du kan tjekke to numre fra "Faith Divides Us, Death Unites Us" ud på Paradise Losts Myspace.com site HER.

01-08-09 20.47

deflorate/the black dahlia murder
Efter at have udgivet albums i 2003, 2005 og 2007 kommer der selvfølgeligt også et 2009 album fra mægtige The Black Dahlia Murder. Den 15.09 udgives albummet "Deflorate" igennem Metal Blade/Target med følgende tracklist :

01 Black Valor
02 Necropolis
03 A Selection Unnatural
04 Denounced, Disgraced
05 Christ Deformed
06 Death Panorama
07 Throne Of Lunacy
08 Eyes Of Thousand
09 That Which Erodes The Most Tender
10 I Will Return

Førstesinglen fra albummet bliver "Necropolis", et nummer som der i øjeblikket arbejdes på en video til. Allerede nu er det muligt at lytte til nummeret "A Selection Unnatural" på magasinet Revolver's site HER.

09-07-09 21.03

descend into depravity/dying fetus
Dying Fetus er den 15.09 klar med opfølgeren til "War Of Attrition" albummet fra 2007. Det ny værk bærer titlen "Descend Into Depravity" og det udsendes selvfølgeligt igennem Relapse/Target. Tracklisten bliver denne :

01 Your Treachery Will Die With You
02 Shepherd's Commandment
03 Hopeless Insurrection
04 Conceived Into Enslavement
05 Atrocious By Nature
06 Descend Into Depravity
07 At What Expense
08 Ethos Of Coercion

Åbningsnummeret kan allerede nu tjekkes ud på Dying Fetus' Myspace.com site HER. Efter at have turneret USA tyndt hele sommeren, kommer Dying Fetus til efteråret til Europa sammen med selveste Cannibal Corpse.

11-07-09 21.17

rf09/slipknot
Stort set rutinepræget show fra maskeklædte Slipknot, lørdag aften på Roskilde, hvor de sædvanlige ”crazy motherfuckers”-udråb, og det scenemæssige kaos, efterhånden virkede mere kalkuleret end oprigtigt.

Slipknot har omtrent leveret samme show de sidste fem år, og begejstringen over at få menneskemængden ned i hug, er altså til at overse, når det i sidste ende ville være en større overraskelse hvis scenariet ikke blev gennemført. Dog som altid velspillet, med masser af pondus, og trods alt for lav og mærkeligt uengageret lyd, stadig svært ikke at lade sig rive med, når klassiske metalsange som ”Duality” og ”Left Behind”, ætser sin mørke tone op mod en stjerneklædt himmel, under Roskilde.

Fra forudsigeligt til fantastisk. Og tilbage til forudsigeligt...

CCC (-dennis)


Besøg Slipknots Myspace.com site HER.

09-07-09 21.03

dead storm/the psyke project
Det stærkeste og vigtigste danske band indenfor metal/hardcore spektret må være The Psyke Project, som den 24.08 er klar med bandets 4. album. Titlen bliver "Dead Storm" og sagen udgives igennem Lifeforce/Target med følgende tracklist :

01 Fire Blizzard
02 Dead People Never Lie
03 Stockholm Bloodbath
04 Mile High Pillars
05 Polaris
06 Forget the Forgotten
07 Winter
08 Storms of the North
09 Cursed with Care
10 Utopia is not an Option…

"Dead Storm" er produceret af selveste Frederik Nordström og Henrik Udd (The Hauntes, At The Gates, I Flames), hvilket skulle have resulteret i en større og mere beskidt lyd, end tilfældet har været tidligere med TPP. På bandets Myspace.com site HER kan man høre førstesinglen "Stockholm Bloodbath”, på samme site finder du også mere info på bandets kommende tour rundt i Danmark.

07-07-09 13.06

rf09/satyricon
Som en anden Napoleon tog Satyricons forsanger og hovedmand Satyr totalt styringen over Arena teltet på denne glohede fredag på Roskilde festivalen. Til trods for den globale opvarmning og et lidt magert fremmøde (det giver vi også bare varmen skylden for), var både band, publikum og lydmand i topform til en omgang storslået black metal.

Vægten i materialet lå ikke overraskende på de sidste 3 albums fra Satyr & Co. og selvom der naturligvis altid er et par klassikere man syntes der manglede, så fungerede nyere numre som "The Pentagram Burns", "Den Siste" og ikke mindst "Die By My Hand" for godt til at savnet blev et problem. "JUMP JUMP JUMP !!!" kommanderede Satyr under favoritten "Fuel By Hatred", man blev nærmest helt bekymret for at manden var blevet besat af et neo-metallisk spøgelse fra sen-90'erne ... stort var det i hvert fald.

Den ultimative black metal evergreen "Mother North" fik selvfølgeligt lov til at runde koncerten perfekt af med horn, kor og højt til loftet. Det var tydeligt for enhver at både band og publikum havde nydt oplevelsen af "hot" black metal på festivalens bedste scene.

CCCCC (-and)

Besøg Satyricons Myspace.com site HER.


06-07-09 21.02

pray for villains/devildriver
Det 4. album fra amerikanske Devildriver får titlen "Pray For Villains" og udkommer midt i juli igennem Roadrunner/Bonnier Music. Albummet er produceret af den gamle Machine Head guitarist Logan Mader, som også har arbejdet med navne som Gojira og Divine Heresy. Tracklisten på "Pray For Villains" bliver denne :

01 Pray For Villains
02 Pure Sincerity
03 Fate Stepped In
04 Back With A Vengeance
05 I've Been Sober
06 Resurrection Blvd.
07 Forgiveness Is A Six Gun
08 Waiting For November
09 It's In The Cards
10 Another Night In London
11 Bitter Pill
12 Teach Me To Whisper
13 I See Belief

På bandets Myspace.com site HER finder du lyd på et par af numrene fra det kommende album, bl.a. titelnummeret som er den første single/video fra "Pray For Villains".

23-06-09 22.03

evangelion/behemoth
Polske Behemoth har den 07.08 et nyt album klar på hylderne igennem Nuclear Blast/Warner. Albummet har fået titlen "Evangelion" og er det 9. i rækken fra Death metal veteranerne. Colin Richardson (Slipknot, Machine Head) har mixet "Evangelion" og tracklisten ser således ud :

01 Daimonos
02 Shemaforash
03 Ov Fire And The Void
04 Transmigrating Beyond Realms Ov Amenti
05 He Who Breeds Pestilence
06 The Seed Ov I
07 Alas, Lord Is Upon Me
08 Defiling Morality Ov Black God
09 Lucifer

Coveret til "Evangelion" er skabt af Tomasz Danilowicz som også tidligere har arbejdet sammen med Behemoth. På Behemoths Myspace.com site HER kan du lytte til nummeret "Ov Fire And The Void".


 

 
Flere nyheder HER