30 second to mars - 30 seconds to mars

Køb hos CDON nu !!!

Karakter Udgivet Genre Selskab Producer
CCCC 30.09.02  Tungrock Immortal/Virgin Bob Ezrin
 

Der har meget længe været et kæmpe hype omkring debuten fra amerikanske 30 Seconds to Mars. Det faktum at den semi-kendte skuespiller Jared Leto (Fight Club, Requiem for a Dream) er forsanger i bandet har selvfølgeligt sin del af skylden for den megen opmærksomhed, men lige så væsentligt er nok det behov den amerikanske nu-rock har for et band, som tør skille sig ud fra mængden.

30 Seconds to Mars levere hyperproduceret moderne tungrock med masser af atmosfære og tilnærmelser til den storslået rock vi kender fra Pink Floyd. Albummets udspiller sig på en episk og futuristisk scene uden at det går over de enkelte sanges evne til at tryllebinde lytteren. På trods af det meget blankpudset udtryk har 30 Seconds to Mars formået at opretholde en dybde i de enkelte sange.

Jared Leto har måske ikke den mest karakteristiske stemme i branchen, men den indeholder tilgengæld både kraft og følelser. Albummet åbnes af to stensikre hits i form af "Capricorn" og "Edge of the Earth". Herefter begynder 30 Seconds to Mars' vision for alvor at komme til syne med stemningsmættede tracks som "Echelon" , "Fallen" og den fremragende "End of the Beginning".

30 Second to Mars placere sig i et felt af meget stærke amerikanske rock navne som Incubus, A Perfect Circle og Filter med denne debut. Ingen tvivl om at en meget stor ny stjerne er født. -and


Kom med kommentar i vores FORUM