36 crazyfists - a snow capped romance clonepop
Karakter Udgivet Genre/Stil Selskab Producer
CCCCC 15.03.04  Metal/HC/Emo Roadrunner/Bonnier Amigo James Wisner
 

Trods den magre kommercielle succes med debut albummet, så fik 36 Crazyfist sig alligevel et mindre gennembrud med bandets særlige kloning af Hardcore og Nu Metal. Især 36 Crazyfists' forsanger Brock Lindow kunne trække en hel del opmærksomhed med hans meget enestående "Goat" stemme. Brugerne af Clonemetal.dks forum stemte "Bitterness the Star" ind på en 9. plads, da Årets Album 2002 skulle findes, foran navne som In Flames, Hatebreed og Glassjaw.

Bandet fra Alaska har bestemt ikke spildt tiden siden det første album, hvilket er tydeligt for enhver som lytter på "A Snow Capped Romance". Sangene, teknikken og dybden har virkeligt rykket mindst et niveau op af kvalitetsskalaen. Det er lykkes 36 Crazyfists at skabe et helstøbt album, hvor udtrykket er placeret lige midt imellem Metal, Hardcore og Emo, samtidigt med at bandets identitet står lysende klar som en stjerne på nattehimlen over Alaskas sneklædte landskab.

Alle sange på "A Snow Capped Romance" levere hver deres kapitel til dette fantastiske album, men sange som "Destroy the Map", "Kenai" og Skin and Atmosphere" må dog alligevel fremhæves for deres melodiske snit uden at kanten er forsvundet. Ingen tvivl om at 36 Crazyfists vil erobre masser af terræn i den nærmeste fremtid med et udtryk som i samme åndedrag kan ramme tiden og bevarer et dejligt særpræg. -and


Kom med kommentar i vores FORUM