adam west - hi-balls are rolling!
Karakter Udgivet Genre/Stil Selskab Producer
CCC 14.06.04 Garage/Hard Rock People Like You/Target --
 

Undres du over, hvem Adam West er, så lad os lige alle i kor synge med på…

“Batman Batman Batman Batman
Batman Batman Batman
Batman Batman Batman
DA NA NA NA NA NA
NA NA NA NA NA NA / NA
Batman”

Hjælper det på hukommelsen? Jep, Adam West er ham gutten, der til evig tid vil blive husket for at have spillet Batman i den ekstremt campede 60’er serie om den kappeklædte hævner. Ufrivillig komik på allerhøjeste plan!

Men Adam West er også et band – et band af den slags der virkelig gør folk med samlertendenser fugtige i fugen ved at udsende stribevis af vinyl singler og ep’er på diverse labels kloden rundt. Og på samme tid er de også årsag til mange for tidligt grånede manker, da disse skiver for det meste kan være hulens svære at opstøve pga. små oplag. The Hellacopters, Electric Frankenstein og mange andre inden for garage rock revival bølgen kører samme stil – og rent musikalsk er Adam West også en del af denne skare.

”Hi-Balls are Rolling!” er deres anden samling af slagsen med alskens indspilninger, der ikke er tilgængelige på nogle fuldlænge skiver. Ikke alle tracks her er lige relevante, men når Adam West svinger bedst sker det gennem fem-fingret rabat med labberne langt nede i godteposen hos klassiske bands som Kiss, The Stoges, Ramones og Dictators. Ikke så meget pis der – men beskidt rock & roll punket godt op til fest formår de lige at håndtere. Velsvingende…men bare også uden de vilde krumspring, så efter 20 numre får man VIRKELIG lyst til at høre noget helt andet.

Frontfiguren Jake Starr lader til at have en fed, karismatisk stemme, men det er bare ikke altid, at han udfordres nok af resten af bandet. Synd er det, for når gutten virkelig ruller sig ud, får man glimtvis lyden af en rusten Misfits æra Glenn Danzig klon at føle.

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det var exceptionelt, for det er det ikke. Men de manglende udsving til trods er der stadig en solid gang rock at inkassere ved kasse et, hvis man er til den slags. Folk med Gluecifer, Rocket from the Crypt og The Hellacopters fetich kan i hvert fald sagtens være med.

Hellige hinkesten, Batman…hold på hat og boller! - guldmann

 

Kom med kommentar i vores FORUM