aeon - dark order

Karakter Udgivet Genre Selskab Producer
CCC ---  Death Metal Deathvomit/VOW Johan Hjelm
 
Svenske Aeon vil frem i verden! "Dark Order" er et sandt bombardement af brutal Death Metal af den sorteste kaliber. Aeon er ikke dit typiske svenske Melo-Deathband (eller "Death metal lite", som de kalder det) men derimod en ondskabsfuld lillebror til monstret Deicide. 

Men at de stilmæssigt skiller sig fra deres landsmænd, betyder bestemt ikke at der er slækket på kvaliteten. Her er velproduceret død i hæsblæsende tempo, med svinedygtige musikere efter vanlig svensk standard.

Men sammenligningerne peger igen mod Deicide. På skiven er kun seks numre af ca. 22. minutters varighed, hvor hver andet ord er Satan, og coveret er spækket med 6-taller og pentagrammer og alskens forbandelser over kristendommen. Man kan ikke lade være med at tænke på første gang man satte Deicide's debut på grammofonen og nakkehårene rejste sig i en blanding af begejstring og frygt.

Der er ikke så meget at sige om denne skive, andet end at det er velspillet, brutalt grumt og lige ud af landevejen med enkelte tunge passager. Ligger Deicide, Morbid Angel og Cannibal Corpse i forvejen i din afspiller, så tag lige og tjeck Aeon ud. -bo