alkemyst - meeting in the mist

Køb hos CDON nu !!!

Karakter Udgivet Genre Selskab Producer
CC 16.06.03  Power Metal Nuclear Blast/VME --
 

Auch! Stort set gang på gang i disse dage præsterer Nuclear Blast at signe ligegyldige kopipræperater, og lur mig, om ikke deres stræben efter det middelmådige er ved at være rimelig legendarisk. I denne ombæring skal vi belemres med en kobling af tysk 80er power metal og noget næsten Malmsteen-pinligt lir. 

Ved et uheld må Alkemyst være kommet til at tage de alt for stramme bukser over hovederne, så iltforsyningen til deres kreative centre i hjernen er blevet blokeret, for nytænkning er en by i Rusland her. De læner sig i stedet alt for kraftigt op ad Blind Guardian, Helloween o.lign., hvilken på ingen måde giver bonus, da de oprindelige eksponenter af denne lyd alligevel i søvne klarer opgaven langt bedre. Det skal vist lyde storslået, men hvorfor er det så lige, at de arbejder med så tynd en lyd?

Alkemyst er så dårlige og uinspirerede, at de til fulde fortjener engang at have mistet stort set en hel indspilning under et harddisk nedbrud i studiet. For de forsvundne ettaller og nuller kan alligevel kun have indeholdt skraldprodukter. Næste levende billede, tak. -guldmann


Kom med kommentar i vores FORUM