burnt by the sun - soundtrack to the personal revolution 
 
Karakter Udgivet Genre Selskab Producer
CCCCC 28.01.02 Extreme/Metalcore  Relapse/MNW Matt Bayle
 
Da BBTS smed deres debut-EP på gaden i 2000 rystede de store dele af Metal-verdenen med deres rendyrket musikalske ondskab. Et enormt hype er sidenhed blevet bygget op omkring dette nye stjernenavn på Relapse selskabet (Nile, Neurosis, Dillinger Escape Plan).

Nu er tiden så kommet hvor verden bliver præsenteret for BBTSs første fuld-længder, en skive der levere den tunge, aggressive og tekniske Metalcore som vi alle havde drømt om. Stilmæssigt er vi nede i en heksekedel af Hardcore, Death og Grindcore, hertil kommer BBTSs fantastiske evne til at tilfører musikken et altædende groove og en lækker friskhed.

BBTSs største force er den enorme tekniske kunne, som bandet besidder. Trommeslager Witte er troldmanden som opbygger de fantastiske strukturer, som den aggressive energi får næring af. Oplev blot den guddommelige eksplosion "Shooter McGavin". Poeten i front Mike Olender giver den som en hadefuld og skræmmende frisk videreførelse af Phil Anselmos kraft. 

Glem alt om de uddøde Dinosaurer af Death Metal som Cannibal Corpse, Morbid Angel og Deicide. Det er her hos Burnt by the Sun den nye front indenfor den ekstreme Metal findes. Er du i tvivl oplev så helvede på "Dracula with Glasses", "Soundtrack to the Worst Movie Ever" eller "Human I Steamroller" -and

Kom med kommentar i vores FORUM