corrosion of conformity - america's volume dealer

Karakter Udgivet Genre Selskab Producer
CCC 23.10.2000 Tungrock Metal-Is/PGM Pepper Keenan
 
Nærmere introduktion skulle vel være overflødig her, for vi har her at gøre med et band der har været på banen i mange år. Folk som har hørt COC, igennem årene vil vide at de har skiftet stil fra det Thrashede Hardcore og over i den lidt tungere ende af spektret. Men nu er det sket, metallet er fuldstændig forsvundet ud af deres musik, som nu er rendyrket hård tungrock. Dermed ikke sagt at det er blevet dårligt, for de formår sgu stadig at trykke på de rigtige knapper, og Pepper Keenan's vokal er uovertruffen.

Jeg savner dog lidt af de hårdere elementer fra "Wiseblood" og "Deliverance" og ikke mindst den hammerfede "Blind", og det trækker lidt ned, sammen med at der er et par fyldnumre på. 
Men når det så er sagt, så er der sgu ikke meget mere at komme efter, og numrene "Over Me", "Congratulations Song", "Diablo Blvd" og "Zippo" svinerykker og oser langt væk af groove. Rock n' roll to the bone!!! Den smukke "Stare to Long" er hjerteskærende følt, med et bluesy feel, der ikke er til at tage fejl af. 

Det er en skive man nemt smækker på, hvis man er i selskab med et par pils og gode venner en lørdag aften. Så er du til tung rock med masser af groove og blues-feel, så er det her du skal slå til. -bo